OPGELET! Er wordt gewerkt aan de site. Bepaalde foto's zijn mogelijk tijdelijk onbeschikbaar!


Geef de fotogalerijen even de tijd om te laden. Daarna kan je des te sneller door de foto's bladeren.
Klik op een thumbnail om de foto's te bekijken.
Klik op een foto om hem te vergroten in een nieuw venster.

 

Rubrieken

Nieuwe Albums - Shooting Days - Tochten in Wallonië - Tochten in Vlaanderen en Brussel - Tochten in het buitenland - Urbex - Concerten

 

Shooting Days


Chimay Shooting Weekend Chimay
Ik organiseerde een weekendje uit voor een aantal fotografen van Digif. We bezochten enkele van mijn geliefde plaatsjes: Chimay-stad en de abdij (en uiteraard de bijhorende herberg), Brûly-de-Pesche, Nismes en de Fondry des Chiens, en na een verkwikkende nachtrust gingen we naar de Grange Aux Papillons, de levende vlindercollectie van een gepassioneerde eigenaar. Zeker de moeite waard. Daarna bezochten we de Brasserie des Fagnes en daarna namen we een stoomtreintje naar Treignes.
Foto's bekijken

Fort Steendorp Shooting Day Fort Steendorp bis
Op verzoek van Mark w. en met grote dank aan Natuur & Bos en de natuurwachter bezochten wij een tweede maal het fort van Steendorp.
Foto's bekijken

Gent SD Campo Santo - deel 1
Deze SD bracht ons naar het "Vlaamse Père Lachaise", het oude kerkhof van St-Amandsberg, Campo Santo. Met zijn vele imposante grafmonumenten is dit kerkhof zeker een kiekje waard. De namiddag brachten wij door in het stadscentrum van Gent. Pepone en Tozumi hielpen mij bij de organisatie van deze SD, waarvoor veel dank.
Foto's bekijken

SD Avang Shooting Day Avang
Rogier, mede-oprichter van Digif, regelde voor ons een bezoekje aan een verlaten schoenfabriek bij hem in de buurt.  In beperkte kring sloten wij deze SD af in Baarle-Hertog.
Foto's bekijken

SD Boom Shooting Day Boom
Een kleine maar gezellige en ongedwongen SD, met z'n vieren gingen we op zoek naar wat rest van de ooit zo bloeiende steenbakkersnijverheid tussen Boom en Noeveren.
Naar de zomer toe zal deze SD wellicht nog eens hernomen worden.

Foto's bekijken

SD Baasrode Shooting Day Baasrode
Twee opeenvolgende zondagen bezochten de Digif-fotografen het scheepvaartmuseum te Baasrode.  De oude werven zijn normaal niet voor het publiek toegankelijk, maar wij mochten een hele dag vrij rondkijken en -klikken.
Foto's bekijken

SD Haven Shooting Day Haven van Antwerpen
Op 16 september, onder een onverwachts stralend blauwe hemel, verkenden wij de haven van Antwerpen per fiets.  Een routebeschrijving en algemene info vind je hier.
Foto's bekijken

Fort Steendorp Shooting Day Fort Steendorp
De eerste DIGIF-SD, een bezoek aan het fort van Steendorp.
Foto's bekijken

Stille waters Shooting Day Stille Waters
De BD-SD Stille Waters van James71 ging vooraf aan de SD Fort van Steendorp. Een vaartocht vanuit Temse tot aan Antwerpen, in gezellig mistig weer...
Foto's bekijken

jongerenweekend Jongerenweekend Belgiumdigital
Foto's van het door mij georganiseerde BD-jongerenweekend. Wij bezochten Lommersweiler (kerk), Clervaux, Bütgenbach (stuwmeer), Malmédy, en de Hoge Venen.
Foto's bekijken

yvoir Oude spoorweg Yvoir-Dorinne
Foto's van de door mij "gegidste" wandeling langsheen de oude spoorweg Yvoir-Dorinne.  Deze 18km lange wandeling komt uit het boek "Wandelen en fietsen langs oude Ardense spoorwegen" van Gunther Hauspie.  Op het traject Falmignoul-Dorinne-Ciney rijden terug (toeristische) treinen.  Wij hadden het geluk twee maal een combinatie stoom- en dieselloc te treffen.
Foto's bekijken

Annevoie Shooting Day Annevoie/Furfooz
De succesvolle SD Dinant smaakte naar meer, dus enkele maanden later zaten wij weer in dezelfde streek. Wij bezochten de tuinen van Annevoie, picnicten op de ruïne van Crêvecoeur, bezochten het natuurgebied Furfooz, en aten in Foy-Notre-Dame.
Foto's bekijken

SD Dinant Shooting Day Dinant
Foto's van de eerste SD die ik georganiseerd heb, in samenwerking met Wim Vanmaele.  14 januari 2007 was een stralende dag, de Collégiale Notre Dame zette speciaal voor ons de torens van de kerk open, en de grot La Merveilleuse liet ons 2,5 uur binnen om foto's te maken.
Foto's bekijken